Autora: Mike Robinson
Data De La Creació: 13 Setembre 2021
Data D’Actualització: 21 Juny 2024
Anonim
Aquesta corredora es va classificar per als Jocs Olímpics després de completar la seva primera marató * Mai * - Estil De Vida

Content

Molly Seidel, barista i cangur amb seu a Boston, va córrer la seva primera marató a Atlanta dissabte a les proves olímpiques del 2020. Ara és una de les tres corredores que representaran l’equip femení de marató femení als Jocs Olímpics de Tòquio del 2020.

L'atleta de 25 anys va acabar la cursa de 26,2 milles en 2 hores 27 minuts i 31 segons, corrent a un ritme impressionant de 5:38 minuts. El seu temps final va situar la seva segona darrera d’Aliphine Tuliamuk, en només set segons. La companya corredora Sally Kipyego va quedar tercera. Juntes, les tres dones representaran els EUA als Jocs Olímpics de 2020.

En una entrevista amb el Noticies de Nova York, Seidel va admetre que no tenia grans expectatives per a la carrera.

"No tenia ni idea de com seria això", va dir a la NYT. "No volia vendre-ho excessivament i fer massa pressió, sabent la competitivitat del camp. Però parlant amb el meu entrenador, no volia trucar-lo només perquè era el meu primer. " (Relacionat: Per què aquest corredor d'elit està bé amb no arribar mai als Jocs Olímpics)

Tot i que dissabte va marcar la seva primera marató, Seidel ha estat una corredora competitiva durant la major part de la seva vida. No només ha guanyat el Campionat de Foot Cross Locker, sinó que també té tres títols de la NCAA, guanyant campionats a les carreres de 3.000, 5.0000 i 10.000 metres.

Després de graduar-se a Notre Dame el 2016, a Seidel se li van oferir múltiples ofertes de patrocini per ser professional. En última instància, però, va rebutjar totes les oportunitats per centrar-se en superar un trastorn alimentari, així com en lluites amb la depressió i el trastorn obsessiu-compulsiu (TOC), va dir Seidel El món del corredor. (Relacionat: Com córrer em va ajudar a conquerir el meu trastorn alimentari)

"La vostra salut a llarg termini és més important", va dir a la publicació. "Per a la gent que està al mig, això és el pitjor. Passarà molt de temps. Probablement tractaré [aquests problemes de salut mental] la resta de la meva vida. Haureu de tractar-lo amb la gravetat que exigeix".

Seidel també ha tingut els seus atacs amb lesions. Com a resultat del seu trastorn alimentari, va desenvolupar osteopènia, va dir Seidel Món del corredor. L'afecció, precursora de l'osteoporosi, es desenvolupa com a resultat de tenir una densitat òssia molt inferior a la de la persona mitjana, cosa que fa que sigui més susceptible a fractures i altres lesions òssies. (Relacionat: Com vaig aprendre a apreciar el meu cos després d'innombrables lesions al córrer)

El 2018, la carrera de corredor de Seidel es va tornar a deixar de banda: va patir una lesió al maluc que va requerir cirurgia, i des d'aleshores el procediment l'ha deixat amb "dolor persistent residual", segons explica. El món del corredor.

Tot i així, Seidel es va negar a renunciar als seus somnis de córrer, reincorporant-se al món de la competició després de recuperar-se de tots els seus contratemps. Després d’unes actuacions de mitja marató fortes a la carretera d’Atlanta, Seidel finalment es va classificar per a les proves olímpiques a la mitja marató Rock ’n’ Roll a San Antonio, Texas, el desembre de 2019. (Relacionat: Com Nike porta la sostenibilitat al 2020 Jocs Olímpics de Tòquio)

El que passa a Tòquio és TBD. De moment, Seidel manté la victòria del dissabte al cor.

"No puc expressar en paraules la felicitat, l'agraïment i el gran xoc que sento ara mateix", va escriure a Instagram després de la cursa. "Gràcies a tots els que van animar ahir. Va ser increïble córrer 26,2 milles i no trobar un lloc silenciós durant tot el recorregut. Mai oblidaré aquesta cursa mentre visqui".

Revisió de

Publicitat

Popular

Prova de fixació del complement de coccidioides del LCR

La fixació del complement coccidioide del LCR é una prova que comprova i hi ha infecció a cau a del fong coccidioïde al líquid cefaloraquidi (C F). Aque t é el fluid que ...