Autora: Sharon Miller
Data De La Creació: 19 Febrer 2021
Data D’Actualització: 26 Juny 2024
Anonim
Joyciline Jepkosgei va guanyar la marató femenina de Nova York a la seva primera carrera de 26,2 quilòmetres - Estil De Vida

Content

Joyciline Jepkosgei de Kenya va guanyar diumenge la Marató de Nova York. L’atleta de 25 anys va córrer el recorregut pels cinc districtes en 2 hores 22 minuts 38 segons, a només set segons del registre del curs, segons el Noticies de Nova York.

Però la victòria de Jepkosgei va batre molts altres rècords: el seu temps va ser el segon més ràpid per una dona en la història de la marató i el més ràpid per cap dona que debutava a la Marató de Nova York. Jepkosgei també es va convertir en la persona més jove a guanyar la prestigiosa cursa des de la victòria de Margaret Okayo, de 25 anys, el 2001, segonsTEMPS.

Tot i que guanyar la marató més gran del món és una gesta increïble en si mateixa, potser és encara més espectacular que aquesta fos la primera vegada que Jepkosgei va córrer una distància de 26,2 milles. Sí, ho has llegit bé. La Marató de Nova York va ser literalment la primera marató completa de Jepkosgei. Com sempre. (Relacionat: Per què un triatleta olímpic està nerviós sobre la seva primera marató)

Perquè consti, la competició de Jepkosgei va ser forta aquest any. La seva contrincant més difícil va ser la companya kenyana Mary Keitany, que ha guanyat la Marató de Nova York quatre vegades, inclòs el 2018. Keitany va acabar a només 54 segons de Jepkosgei, marcant la sisena marató consecutiva de Nova York en què Keitany ha acabat a la dos primers. (Vegeu: Com es va preparar Allie Kieffer per a la Marató de Nova York 2019)

Pel que fa a Jepkosgei, va admetre als periodistes que al principi ni tan sols es va adonar que havia guanyat la marató. "No sabia que la guanyaria. El meu objectiu era acabar la carrera. [L'estratègia] que tenia prevista era acabar la carrera amb força", va compartir. "Però en els últims quilòmetres vaig veure que m'acostava a la meta i era capaç de guanyar".

Tot i que Jepkosgei només funciona professionalment des del 2015, ja ha aconseguit alguns èxits seriosament impressionants. Va guanyar medalles de plata al Campionat del Món de Mitja Marató de 2017 a València, Espanya, va guanyar una medalla de bronze als Campionats d'Àfrica de 2016 i va establir rècords mundials amb els seus temps a la mitja marató, curses de 10, 15 i 20 quilòmetres, segons ha informat. a WXYZ-TV. Al març, durant el seu primer viatge als Estats Units, Jepkosgei també va guanyar la Mitja Marató de Nova York.

Pot ser que sigui relativament nova en el joc, però Jepkosgei ja està inspirant corredors a tot arreu. "No sabia realment que podia guanyar", va dir en un comunicat per El Boston Globe. "Però vaig estar fent tot el possible per fer-ho i fer-ho i acabar fort".

Revisió de

Publicitat

Publicacions Populars

Xocolata i restrenyiment: entendre l'enllaç

Poc aliment ón tan etimat com la xocolata. El donem al notre dolçon el dia de ant Valentí i enfornem le motete en galete. Tant com la gent etima la xocolata, hi ha qui li atribueix una ...
Com es veu l’atenció del postpart a tot el món i per què els EUA falten de la marca

El naixement pot upoar el final de l’embarà, però nomé é el començament de molt mé. Per què el notre plan de alut no tenen en compte?A Amèrica, é fantà...